/Files/images/2019_jovten/72048884_2732394070106552_7019085243046952960_n.jpg

Мета проєкту:

Дослідити, які національні страви стали історичними для Київщини, обґрунтувати необхідність відродження традицій української національної кухні.

Завдання:

1. Ознайомитись з історією розвитку національної кухні відповідних районів Київщини.

2. Пошук цікавих стародавніх рецептів страв рідного краю творчою групою учнів та викладачів.

3. На основі стародавньої страви розробити рецепт і технологічну документацію для сучасної страви.

4. Організувати в освітньому закладі дні української кухні, тижні кулінарії та приготувати стародавні кулінарні страви, які віднайшли учасники проєкту у формі майстер-класів. Дати характеристику цих страв.

Кiлькiсть переглядiв: 385