Понеділок

Група 1 урок 8.10-8.55 2 урок 9.00-9.45 3 урок 9.55-10.40 4 урок 10.45-11.30 5 урок 11.35-12.20 6 урок 12.50-13.35 7 урок 13.40-14.25 8 урок 14.30-15.15
11 Виробниче навчання
14 Фізика і астрономія 25 Українська мова 34 Зарубіжна література 31 Іноземна мова 33 Всесвітня історія 36 Громадянська освіта 35 Устаткування підприємств харчування 1 Зарубіжна кухня
17 Зарубіжна література 31 Фізика і астрономія 25 Українська література34 Громадянська освіта 35 Хімія 45 Всесвітня історія 36 Фізична культура Захист Вітчизни 41
23 Устаткування підприємств харчування 42 Зарубіжна література 31 Іноземна мова 11/33 Хімія 45 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Фізіологія харчування, санітарія і гігієна 8 Фізична культура
27 Виробниче навчання
31 Виробниче навчання
34 Виробниче навчання
37 Історія України 35 Іноземна мова 11/33 Електротехніка 22 Українська мова 34 Фізична культура Захист Вітчизни 41 Правила дорожнього руху 7 Правила дорожнього руху 7
41 Математика 13 Фізична культура Інновації в будівництві 42 Іноземна мова 11 Українська література 31 Фізична культура Захист Вітчизни 41 Біологія 46
43 Іноземна мова за професійним спрямуванням 33 Людина і світ 35 Фізична культура Українська література 31 Математика 13 Технології 8 Торгово-технологічне обладнання 8 Екологія 43
1 Українська кухня 8 Фізіологія харчування, санітарія і гігієна 42 Облік, калькуляція і звітність 17 Фізична культура Технологія приготування їжі з основами товарознавства 2 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 2 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 2 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 2
2 Основи галузевої економіки 36 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Устаткування підприємств харчування 1 Техніка пошуку роботи 35 Фізична культура Облік, калькуляція і звітність 5 Основи правових знань 35
5 Виробниче навчання

Вівторок

Група 1 урок 8.10-8.55 2 урок 9.00-9.45 3 урок 9.55-10.40 4 урок 10.45-11.30 5 урок 11.35-12.20 6 урок 12.50-13.35 7 урок 13.40-14.25 8 урок 14.30-15.15
11 Математика 13 Українська мова 34 Хімія 45 Фізична культура Технології 42 Фізика і астрономія 25 Будівельне креслення 42 Будівельне креслення 42
14 Українська література 34 Математика 13 Захист Вітчизни 41 Хімія 45 Фізична культура Технологія приготування їжі з основами товарознавства 2 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 2 Фізика і астрономія 25
17 Іноземна мова 33 Хімія 45 Математика 13 Українська мова 34 Технології 6 Фізична культура Фізика і астрономія 25 Географія 43
23 Біологія 46 Іноземна мова 33/11 Українська література 34 Астрономія 25 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Фізика 26
27 Екологія 45 Біологія 46 Технології 6 Математика 13 Фізика 25 Спеціальна технологія 6 Спеціальна технологія 6 Фізична культура
31 Виробниче навчання
34 Виробниче навчання
37 Будова і експлуатація вантажного автомобіля 6 Будова і експлуатація вантажного автомобіля 6 Охорона праці та навколишнього середовища 42 Іноземна мова 33/11 Математика 13 Професійна етика і культура водіння 42 Українська література 34 Будова і експлуатація вінтажного автомобіля 6
41 Інновації в будівництві 42 Фізична культура Біологія 46 Захист Вітчизни 41 Іноземна мова 11 Математика 13 Фізична культура Захист Вітчизни 41
43 Виробниче навчання
1 Виробниче навчання
2 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Організація виробництва та обслуговування 2 Організація виробництва та обслуговування 2 Фізична культура Устаткування підпртємств харчування 1 Устаткування підпртємств харчування 1
5 Основи роботи з персональним комп’ютером 22/32 Основи роботи з персональним комп’ютером 22/32 Основи роботи з персональним комп’ютером 22/32 Основи роботи з персональним комп’ютером 22/32 Фізична культура Машинопис 44 Основи діловодства 44 Машинопис 44

Середа

Група 1 урок 8.10-8.55 2 урок 9.00-9.45 3 урок 9.55-10.40 4 урок 10.45-11.30 5 урок 11.35-12.20 6 урок 12.50-13.35 7 урок 13.40-14.25 8 урок 14.30-15.15
11 Технологія лицювально-плиткових робіт 12 Фізика і астрономія 25 Інформатика 22/32 Всесвітня історія 36 Математика 13 Іноземна мова 11 Хімія 45 Захист Вітчизни 41/4
14 Громадянська освіта 35 Фізична культура Всесвітня історія 36 Облік, калькуляція і звітність 8 Фізика і астрономія 25 Іноземна мова 33 Захист Вітчизни 41/4 Гігієна та санітарія 8
17 Всесвітня історія 36 Громадянська освіта 35 Математика 13 Фізична культура Спеціальна технологія 6 Спеціальна технологія 6 Основи галузевой економіки і підприємництва 36 Електротехніка 22
23 Астрономія 25 Інформатика 22/32 Іноземна мова 11/33 Устаткування підприємств харчування 42 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Гігієна і санітарія 8 Облік, калькуляція і звітність 5 Фізична культура
27 Інформатика 22/32 Біологія 46 Астрономія 25 Фізика 25 Історія України 35 Хімія 45 Допуски і технічні виміри 6 Матеріалознавство 16
31 Математика 13 Іноземна мова 11 Біологія 46 Астрономія 25 Історія України 36 Фізична культура Технологія малярних робіт 12 Технологія малярних робіт 12
34 Біологія 46 Математика 13 Устаткування підприємств харчування 42 Організація виробництва і обслуговування 2 Іноземна мова 11/33 Історія України 36 Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства 2 Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства 2
37 Охорона праці та навколишнього середовища 42 Професійна етика і культура спілкування 42 Історія України 35 Іноземна мова 11/33 Інформаційні технології 22/32 Математика 13 Фізична культура Основи законодавства 36
41 Виробниче навчання
43 Товарознавство продовольчих товарів 5 Організація обслуговування в барах і ресторанах17 Організація обслуговування в барах і ресторанах17 Захист Вітчизни 41/4 Фізична культура Історія України 35 Екологія 43 Іноземна мова за професійним спрямуванням 33
1 Виробниче навчання
2 Устаткування підприємств харчування 1 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Організація виробництва і обслуговування 2 Інформаційні технології 22/32 Іноземна мова за професійним спрямуванням 33 Облік, калькуляція і звітність 5
5 Основи діловодства 44 Основи діловодства 44 Фізична культура Технологія комп’ютерної обробки інформації 22/32 Основи діловодства 44 Основи діловодства 44 Технологія комп’ютерної обробки інформації 22/32 Основи діловодства 44

Четвер

Група 1 урок 8.10-8.55 2 урок 9.00-9.45 3 урок 9.55-10.40 4 урок 10.45-11.30 5 урок 11.35-12.20 6 урок 12.50-13.35 7 урок 13.40-14.25 8 урок 14.30-15.15
11 Інформатика 22/32 Громадянська освіта 36 Зарубіжна література 31 Фізична культура Матеріалознавство 42 Матеріалознавство 42 Іноземна мова 11 Технологія лицювально-плиткових робіт 12
14 Виробниче навчання
17 Виробниче навчання
23 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Іноземна мова 11/33 Інформатика 22/32 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 5 Організація виробництва та обслуговування 2 Фізична культура Устаткування підприємств харчування 42
27 Українська мова 34 Зарубіжна література 31 Іноземна мова 33 Захист Вітчизни 41 Українська література 34 Фізична культура Допуски та технічні виміри 6 Спеціальна технологія 6
31 Будівельне креслення 42 Будівельне креслення 42 Захист Вітчизни 41 Українська література 34 Фізична культура Іноземна мова 11 Електротехніка 22 Технологія малярних робіт 12
34 Географія 43 Українська мова 34 Фізична культура Устаткування підприємств харчування 42 Іноземна мова 11/33 Українська література 34 Захист Вітчизни 41 Фізика 26
37 Будівництво і експлуатація вантажного автомобіля 6 Будівництво і експлуатація вантажного автомобіля 6 Будівництво і експлуатація легкового автомобіля 6 Іноземна мова 11/33 Основи безпеки дорожнього руху 6 Основи безпеки дорожнього руху 6 Читання креслень 26 Фізична культура
41 Виробниче навчання
43 Виробниче навчання
1 Організація виробництва і обслуговування 2 Організація виробництва і обслуговування 2 Фізіологія харчування, санітарія і гігієна 42 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 2 Технологія приготування їжі з основами товарознавства 2 Фізична культура Устаткування підприємств харчування 1 Устаткування підприємств харчування 1
2 Виробниче навчання
5 Виробниче навчання

П’ятниця

Група 1 урок 8.10-8.55 2 урок 9.00-9.45 3 урок 9.55-10.40 4 урок 10.45-11.30 5 урок 11.35-12.20 6 урок 12.50-13.35 7 урок 13.40-14.25 8 урок 14.30-15.15
11 Українська література 34 Хімія 45 Фізична культура Біологія і екологія 43 Технологія лицювально-плиткових робіт 12 Технологія лицювально-плиткових робіт 12 Технологія лицювально-плиткових робіт 12 Основи екології та енергозбереження 43
14 Математика 13 Інформаційні технології 22/32 Інформатика 22/32 Фізична культура Основи галузевої економіки 36 Технології 2 Організація виробництва і обслуговування 26 Основи правових знань 36
17 Географія 43 Математика 13 Біологія і екологія 43 Інформатика 22/32 Технічне креслення 26 Основи правових знань 36 Допуски і технічні вимірювання 6 Матеріалознавство 16
23 Виробниче навчання
27 Екологія 45 Українська література 34 Математика 13 Спеціальна технологія 6 Спеціальна технологія 6 Фізична культура Історія України 35 Спеціальна технологія 6
31 Матеріалознавство 42 Матеріалознавство 42 Фізика 26 Людина і світ 35 Фізична культура Географія 43 Технологія малярних робіт 12 Технологія малярних робіт 12
34 Фізика 26 Облік, калькуляція і звітність 17 Малювання і ліплення 17 Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства 2 Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства 2 Гігієна і санітарія 8 Фізична культура Гігієна і санітарія 8
37 Виробниче навчання
41 Виробниче навчання
43 Основи калькуляції і облік 17 Фізична культура Торгово-технологічне обладнання 8 Українська мова 34 Професійна етика і психологія 35 Основи калькуляції і облік 17 Організація обслуговування в барах і ресторанах17 Організація обслуговування в барах і ресторанах17
1 Технологія приготування їжі з основами товарознавства2 Технологія приготування їжі з основами товарознавства2 Технологія приготування їжі з основами товарознавства2 Облік, калькуляція і звітність 17 Облік, калькуляція і звітність 17 Інформаційні технології 22/32 Гігієна і санітарія 8 Технологія приготування їжі з основами товарознавства2
2 Виробниче навчання
5 Основи діловодства 44 Основи діловодства 44 Основи діловодства 44 Машинопис 44 Основи роботи з персональним комп’ютером 22/32 Основи діловодства 44 Основи роботи з персональним комп’ютером 22/32 Основи роботи з персональним комп’ютером 22/32
Кiлькiсть переглядiв: 100