Повернутися до звичайного режиму

Новини

Запрошуємо на навчання!

Чому потрібно здобувати професію в БОГУСЛАВСЬКОМУ ЦЕНТРІ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ? - Ти здобуваєш професію, яка є конкурентоспроможною на ринку праці - Ти отримуєш стипендію, і не потрібно просити у батьків кошти на цукерки - Ти мешкаєш у гуртожитку і наближаєшся до самостійного дорослого життя - Ти проходиш виробничу практику та отримуєш досвід роботи і заробітну плату - Ти можеш, здобуваючи основну...

Вишиванка єднає.

Вишиванка єднає. Вишиванка - надає сили. Це символ чистоти, єдності поколінь та єдності усього народу, символ любові до своєї землі, своєї Батьківщини. Українську вишиванку часто називають кодом нації. День вишиванки – не офіційне й відносно молоде, проте дуже улюблене народне свято. Цього дня заведено одягати національне вбрання. Тож учнівський і педагогічний колективи ДНЗ «Богуславський ЦПТО» вітають всіх з Днем Вишиванки та традиційно одягають вишитий одяг у цей день...

День охорони праці у 2020 році

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 №685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначають День охорони праці. Цього року він присвячений боротьбі з пандемією смертельно небезпечної недуги коронавірусної хвороби COVID-19, яка сьогодні вже панує у всьому світі. З метою належного відзначення організаційний комітет з підготовки та проведення у 2020році Дня...

Виробниче навчання дистанційно.

Майстер виробничого навчання А. Зайцева з учнями групи 24 з професії "Кухар, кондитер" в умовах дистанційного навчання проводять виробниче навчання - опрацьовують тему "Приготування крему масляного основного на згущеному молоці" та готують вдома. Учні рекомендують використовувати масляний крем як начинку для тістечок або прошарку. Він не втрачає своєї форми без холодильника довгий час, тому даними кремом зі згущеним молоком можна прикрашати будь-які торти...

Виробниче навчання за розкладом.

Вимушене домашнє перебування – хороший привід для самоосвіти та саморозвитку. Сьогодні існує безліч онлайн ресурсів, що дозволяють прокачувати свої знання, розвивати особистісні навички та вміння. Загалом — час особистісного зростання. Учні ДНЗ "Богуславський ЦПТО" навчаються дистанційно, розвиваються та експериментують. Хто з нас в дитинстві не любив желе? Фруктове, молочне, шоколадне, зі шматочками фруктів і шоколадною крихтою...

Великодня паска

Наближається Великдень. До цього світлого свята воскресіння Христа кожна господиня намагається приготувати найважливіший атрибут цього свята – паску.  Адже, паска є неодмінною окрасою святкової великодньої трапези. Християни вірять, що готуючи паску, слід відкинути всі погані думки і запастися хорошим настроєм - тоді вона точно вдасться. Зазвичай господині їх печуть у Чистий четвер або в суботу напередодні свята...

Готуємо вдома!

Група 13 "Кухар, офіціант, бармен", тема виробничого навчання "Страви та гарніри з варених овочів". Страви з овочів — важливе джерело вуглеводів, мінеральних речо­вин, органічних кислот і вітамінів, необхідних для організму людини. Баластні речовини (клітковина, пектин), що містяться в овочах, по­силюють перистальтику кишечнику, а також сприяють виділенню трав­ного соку, нормалізації жирового обміну і виведенню з організму холе­стерину...

Виробниче навчання дистанційно!

Готуємо вдома - група 24 "Кухар, кондитер", тема виробничого навчання "Приготування тіста для млинців". Традиційною українською стравою вважаються млинці. Існує багато рецептів приготування млинців, незмінними інгредієнтами залишаються молоко, цукор, сіль, яйця, олія. Борошно для їх приготування може бути використане різне. Такою ж різноманітною може бути начинка. Тут вже все залежить від вигадливості господині...

Вебінар для працівників психологічної служби

25 березня 2020 року на платформі ZOOM відбувся вебінар для працівників психологічної служби ЗП(ПТ)О області на тему «Робота працівників психологічної служби в умовах дистанційного навчання і надзвичайних ситуацій». Упродовж онлайн-зустрічі були розглянуті такі питання: нормативне регулювання діяльності педагогічних працівників на період карантину, можливі запити і проблеми в умовах дистанційного навчання,...

Виробниче навчання дистанційно.

24.03.2020 учні групи 1 з професії "Кухар" під керівництвом майстра В.Лелеки, проходили виробниче навчання дистанційно - "Виробниче навчання-готуємо вдома" та працювали над темою: "Приготування виробів з бісквітного тіста. Приготування печива "Савоярді". Савоярді - це сухе бісквітне печиво, що має довгасту форму і ніжну пористу консистенцію.У сучасній кулінарії савоярді є невід'ємним компонентом багатьох ласощів: тортів, тістечок, пирогів, пудингів, чізкейків, цукерок...