Конкурс фахової майстерності з професії "Маляр"

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти У Київській області, 10 квітня 2019 року було проведено ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії «Маляр» на базі ДПТНЗ «Рокитнянський професійний ліцей».

Участь у конкурсі взяли представники Державного навчального закладу "Богуславський центр професійно-технічної освіти" у складі: учень групи №41 з професії "Маляр" Олександр Лемак, старший майстер Олександр Старинець, майстер виробничого навчання Ольга Коломієць та викладач спеціальних предметів Наталія Хайтул.
Завдання передбачали теоретичний та практичний тури. Практичний тур передбачав виконання внутрішнього малярного опорядження поверхонь на модульних стендах.
На теоретичний тур було винесено тестування з 60-ти питань з предметів «Технології малярних робіт», «Матеріалознавства», «Електротехніки», «Охорони праці» та «Будівельного креслення».
Метою конкурсу було закріплення та удосконалення професійних знань, умінь та навичок, популяризація фахових здобутків кращих фахівців з професії «Маляр».
За результатами двох турів Олександр Лемак отримав дипломи:
- ІІІ ступеня виданий Міністерством освіти і науки України НМК ПТО у Київській області;
Педагогічний та учнівський колектив вітає Олександра Лемака з перемогою у ІІ-му (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної освіти з професії «Маляр». Бажаємо йому здійснення усіх задумів та мрій.

Кiлькiсть переглядiв: 193