"Лідер року - 2019"

Наш час потребує лідерів нової формації. Людей компетентних, відповідальних, здатних мислити неординарно. Проблема виховання молодих лідерів – це проблема підготовки людини майбутнього, людини, яка відповідає вимогам нового ХХІ століття.

17 квітня на базі районного Центру дитячої та юнацької творчості відбувся конкурс організаторської майстерності «Лідер року – 2019». За умовами конкурсної програми змагалися представники навчальних закладів міста та району. В складі почесного журі були представники ДНЗ «Богуславський ЦПТО»: лідера учнівського самоврядування, учень групи 23 Владислав Радкевич та координатор УС, практичний психолог Лариса Бабаєва.

Владислав Радкевич в минулому році також приймав участь у районному конкурсі організаторської майстерності, тому переконаний, що необхідні пошук і підтримка учнівської молоді, чиї особистісні переконання спрямовані на активну участь у громадському житті. Він усвідомлює себе потенційним лідером має організаторські здібності: вдало поєднує навчання та позанавчальний час: працює діджейем, використовує свою енергію та здібності заради інших. Цілком очевидно, що навички управління суспільством стануть надбанням людини тоді, коли участь в учнівському самоврядуванні саме будуть такі креативні представники.

Кiлькiсть переглядiв: 161