Ми не просто готуємо кваліфікованих робітників, а формуємо молодих спеціалістів своєї справи!

30 травня учні групи №17 "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорій "В" і "С", керівник групи Л.Чогут, майстри в/н В.Самусенко та С. Любченко відвідали 27-у Міжнародну спеціалізована виставку автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів. АвтоТехСервіс - єдина в Україні міжнародна виставка для професіоналів сфери автосервісу й післяпродажного обслуговування автомобілів. Експозиція виставок АвтоТехСервіс і АЗК-Експо охоплюють всі напрямки ринку автомобільного та автозаправного сервісу АвтоТехСервіс.

Продовжили пізнавальну екскурсію у Національному музеї історії України у Другій світовій війні. Учні оглянули головну експозицію «Україна. Війна. Власна пам’ять». Головна експозиція розгорнута в 15 залах та налічує понад 17 тис. експозитів. Розповідає про історичну драму України в Другій світовій війні.
На завершення учні пройшлися новим завдовжки майже 212 метрів пішохідно-велосипедним мостом між Володимирською гіркою та Аркою дружби народів.

Кiлькiсть переглядiв: 184