Звіт директора за результатами роботи у 2018-2019 навчальному році

Звіт директора ДНЗ "Богуславський ЦПТО" за результатами роботи у 2018-2019 навчальному році 04 червня 2019 року відбулись збори трудового колективу ДНЗ "Богуславський ЦПТО". Головне питання, яке розглядалося на зборах, - «Звіт директора ДНЗ "Богуславський ЦПТО" про результати діяльності у 2018-2019 навчальному році».

Микола Петрович прозвітував перед трудовим колективом про виконану роботу за навчальний рік, наголосив на результатах та досягненнях учнівського й педагогічного колективів.
Детально зупинився на таких питаннях як освітня, виховна, виробнича діяльність навчального закладу, надходження від виробничої практики, працевлаштування випускників, методична робота, зміцнення матеріально-технічної бази Центру, фінансово-господарська діяльність, робота вихователів гуртожитку, бібліотеки, питання охорони праці. Також окреслив завдання на наступний рік.
У виступах працівників Центру, було надано високу оцінку роботи директора. Голосування проходило таємно. Усі присутні одноголосно проголосували за визнання роботи директора на "задовільно".

Кiлькiсть переглядiв: 131