Брейн-ринг "Кулінарний калейдоскоп"

Далеко не кожен стане вченим, письменником, артистом,…

але майстром у своїй справі повинен стати кожний – це

дуже важлива умова всебічного розвитку особистості.

В. О. Сухомлинський

З метою формування у здобувачів освіти почуття поваги до обраної професії; виховання свідомого ставлення до навчання, розуміння його необхідності в житті; упевненості, культури спілкування, почуття колективізму й уміння працювати в команді; сприяння розвитку творчого мислення, пам'яті, бажання вчитися 22 жовтня 2019 року в бібліотеці ДНЗ «Богуславський ЦПТО» відбувся брейн-ринг «Кулінарний калейдоскоп», присвячений Міжнародному дню кухаря.

Глядачі з захопленням спостерігали за напруженою грою двох команд: «Пундики» (дівчата) та «Кексики» (хлопці), які протягом семи турів, демонструючи свої інтелектуальні й творчі здібності, змагались за перемогу. Лише декілька балів, набраних у останньому турі допомогли команді «Кексики» стати переможцями.

Пізнавальними були відеоматеріали про найбільший коровай, занесений в «Національний реєстр рекордів України»; «ТОП 5 найкорисніших страв української кухні» та віртуальна подорож до Музею сала, що у Львові.

Підсумком стало привітання ведучої С. Устименко та побажання учням і надалі поповнювати багаж своїх знань, щоб зробити впевнений крок у майбутнє, стати досвідченим фахівцем своєї справи.

Кiлькiсть переглядiв: 150