Повернутися до звичайного режиму

Спільний захід Національного Еразмус+

11 листопада 2019 року о відбувся спільний захід Національного Еразмус+ офісу в Україні та НАПН України за підтримки Міністерства освіти і науки України, присвячений презентації наявних і перспективних можливостей для закладів професійної (професійно-технічної) освіти щодо участі у Програмі ЄС Еразмус+. Захід відвідав представник ДНЗ "Богуславський ЦПТО".

Національний Еразмус+ офіс в Україні є інформаційним, консультаційним, координаційним центром для всіх виконавців проектів, потенційних учасників та зацікавлених сторін щодо співпраці з ЄС у сфері вищої освіти в рамках програми Еразмус+, здійснює моніторинг проектів, що реалізуються в Україні, аналізує розвиток національної освітньої політики, у першу чергу в сфері вищої освіти, та сприяє реалізації освітніх реформ.

Основні напрями діяльності НЕО:

- Інформаційні дні, семінари, тренінги щодо участі в програмі Еразмус+.

- Консультації для дійсних і потенційних учасників програми Еразмус+ (телефоном, е-поштою, скайпом, під час зустрічей тощо).

- Моніторинг проектів Еразмус+, а також діючих проектів Темпус IV, підготовка звітів і рекомендацій за результатами моніторингу.

- Підготовка аналітичних звітів, проведення тематичних досліджень у сфері вищої освіти.

- Організація та проведення тематичних семінарів, круглих столів, конференцій щодо модернізації вищої освіти.

- Поширення інформації та презентації інших ініціатив та освітніх програм ЄС у сфері вищої освіти.

- Підтримка діяльності Національної команди експертів з реформування вищої освіти (HERE) в Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 140