Співпраця з роботодавцями на основі соціального партнерства

Складовою освітнього процесу у закладах професійно-технічної освіти є практична підготовка, яка проводиться з метою поглиблення й закріплення теоретичних знань, формування умінь та набуття навичок самостійного виконання професійних завдань.

Сьогодні професія «Офіціант» стала дуже популярною на ринку праці, завдяки створенню розгалуженої мережі підприємств ресторанного бізнесу.

Для підготовки конкурентноспроможних фахівців з професій «Офіціант» викладачем спецдисциплін та майстрами групи №33 з професії "Кухар, офіціант, бармен" було організоване відпрацювання теоретичних знань та практичних навичок в умовах виробництва на базі ресторану «Sunrise park».Перед системою професійно-технічної освіти стоїть задача підготовки кваліфікованих робітників, знання та вміння яких відповідають вимогам сучасного підприємства. Досягти успіхів у вирішенні поставленої задачі можливо лише при тісній співпраць закладу освіти з роботодавцями на основі соціального партнерства.Дякуємо керівництву ресторану «Sunrise park» за співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 138