Екскурсія на виробництво

18 грудня 2019 року учні групи 27 "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорій В і С" (керівник Л. Чогут, майстри в/н В. Самусенко, С. Любченко) під час уроків географії та біології і екології відвідали фабрику ПП «Ярослав» м. Богуслав. На уроках географії важливо вивчати не тільки світове господарство, а й детально знайомитися з місцевими підприємствами. Торгова марка ПП "Ярослав" об'єднує в собі групу виробничих підприємств, які спеціалізуються на випуску постільної білизни, подушок, пледів, ковдр, нижньої білизни, рушників, кухонного начиння і інших видів домашнього текстилю.

Під час екскурсії учні мали можливість побачили усі етапи виробництва: підготовку натуральної сировини до обробки, фарбування; машини для вистьобування ковдр та покривал; прес для волого-теплової обробки. І. Ляшенко наголосила, що для фарбування рушників використовують натуральні барвники, тому вироби безпечні для людини і виробництво не шкодить місцевій екології.

Адміністрація ДНЗ "Богуславський ЦПТО" висловлює ПП «Ярослав», І. Ляшенко щиру вдячність за організацію змістовної та натхненної екскурсії.

Кiлькiсть переглядiв: 189