Відкритий урок у групі курсової підготовки за професією «Електрогазозварник»

24 грудня 2019 року був проведений відкритий урок майстром виробничого навчання В. Старинцем у групі курсової підготовки за професією «Електрогазозварник».

Урок проходив у традиційній формі з дотриманням всіх етапів та відповідних вимог. Особливістю уроку було урізноманітнення засобів під час демонстрації трудових прийомів майстром виробничого навчання та їх первинному закріпленні самими учнями. Для цього використовувались як традиційні методи, так і сучасні засоби, а саме використання мультимедійного проектору для демонстрації виконання зварювання в різних положеннях та можливих помилок, які виникають при цьому.

Учні приймали активну участь не лише під час опитування майстром, але й на інших етапах уроку. Так, під час первинного закріплення отриманих умінь кожен учень самостійно спробував виконати зварювання, а в цей час інші учні мали змогу не лише подивитися на роботу одногрупника, але й дати оцінку якості зварювання та звернути увагу на зроблені недоліки.Також велику увагу було приділено дотриманню вимог техніки безпеки під час виконання процесу зварювання і саме з цього питання розпочинався практично кожен етап уроку.

Кiлькiсть переглядiв: 181