Тиждень фізики та астрономії

Згідно плану Місячника методичної роботи з 17 по 21 лютого в ДНЗ "Богуславський ЦПТО" проходив тиждень фізики та астрономії. В рамках тижня були проведені заходи, які мали на меті зацікавити учнів у вивченні природничих дисциплін, дізнатися нове і корисне:

- науково-пізнавальний брейн-ринг з астрономії серед груп №17 і 27 "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорії В і С", №11 "Штукатур, лицювальник-плиточник, маляр";

- Play! ground «Фізика - це просто»;- конкурс на кращого знавця фізики;- перегляд фільму «100 найбільших відкриттів. Фізика»;- перегляд фільму «Подорож на край Всесвіту»;При вирішенні завдань конкурсів учням потрібно було пригадати основні фізичні поняття та закони, проявити кмітливість та вміння швидко зосереджуватися на розв’язанні фізичних та астрономічних проблем.У науково-пізнавальній грі з астрономії "Що? Де? Коли?" перемогли команда «Марс» група №11 "Штукатур, лицювальник-плиточник, маляр", команда «Сатурн» група №27 "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорії В і С" та команда «Юпітер» група №17 "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорії В і С".Кращими знавцями астрономії визнані Сабадаш Богдан група №27 "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорії В і С", Андріїшин Іван – Денис група №24 "Кухар, кондитер", Тертичний Олександр та Моток Михайло група №11 "Штукатур, лицювальник-плиточник, маляр"В конкурсі на кращого знавця фізики перемогли брати Микола та Іван Карлаші група №27 "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорії В і С" .Всі переможці були відзначені грамотами.

Кiлькiсть переглядiв: 154