Герої такі не вмирають!

Герої такі не вмирають,

Вони будуть вічно живі.

Героїв завжди пам’ятають

На небі й на рідній землі!

20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні. Так назвали Героїв Революції Гідності в Україні зими 2013-2014 років, котрі віддали свої життя заради кращого майбутнього для рідної країни. Небесна Сотня – це наш біль і наша гордість, це наші сльози і вдячність за все, що її бійці зробили для нас.

З метою виховання шани і поваги до героїчних подвигів співвітчизників, ушанування пам'яті тих, хто загинув на Майдані Незалежності, сприяння формуванню національної свідомості молоді та патріотичних почуттів і гордості за свою країну 19 лютого 2020 року в бібліотеці ДНЗ «Богуславський ЦПТО» відбулась літературно-музична композиція «Вам наша пам'ять і любов». На заході присутні з розповідей ведучих, тематичних відео матеріалів, пісень та віршів, дізнались про буремні події трагічної зими 2014 року, хвилиною мовчання вшанували героїв Небесної Сотні й АТО, які пожертвували своїм життям за щастя інших, за кращу долю для своєї держави.

Кожен, хто вважає Україну своєю Батьківщиною, має пам‘ятати подвиг людей, котрі ціною свого життя показали нам, що ми є вільний народ. Бажаємо вам бути патріотами нашої держави, любити свій край, людей, цінувати людське життя – наголосили організатори заходу бібліотекар С. Устименко та вихователь О. Кулик.

Кiлькiсть переглядiв: 125