Захист пошуково-інформаційного проєкту «КИЇВЩИНА КУЛІНАРНА: ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІСТЬ».

27 лютого 2020 року представники ДНЗ «Богуславський ЦПТО» О.Обозова - майстер в/н, О. Старинець - старший майстер та учні О. Коцар, Н. Петрова, А. Шевченко захистили пошуково-інформаційний проєкт «КИЇВЩИНА КУЛІНАРНА: ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІСТЬ».

Національна кухня – невіддільна складова культури як такої. А ще —це строкате дзеркало історії, кожен поворотний етап якої приносив (або забирав) нові продукти, смаки та техніки приготування.Наразі українські шеф-кухарі намагаються «заново відкрити» українську кухню. Вони досліджують аутентичні рецепти, працюють з величезною кількістю локальних продуктів та застосовують сучасні гастрономічні підходи.В цьому святковому проєкті заклади професійної освіти Київщини окреслили хоча б кілька важливих для української кухні елементів, які ніби формують її ядро та позначають найбільш характерні риси.

Кiлькiсть переглядiв: 60