Подаруйте бібліотеці книгу – поділіться мудрістю.

Книга супроводжує людину впродовж усього життя. З цікавою книгою можна гарно провести вечір, дізнатись багато цікавого та корисного, поповнити свої знання з будь-якої галузі знань, поринути в минуле, помандрувати в майбутнє …

30 вересня 2020 року з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, бібліотека ДНЗ «Богуславський центр професійно-технічної освіти» розпочала щорічну Всеукраїнську доброчинну акцію«Подаруй бібліотеці книгу!»та запрошує усіх охочих взяти у ній участь. Акція відбувається з метою виховання бережливого ставлення до книги як до джерела знань, підвищення престижу читаючого суспільства, а також спрямована на поповнення бібліотечних фондів цікавою літературою з усіх галузей знань для наших читачів.

Дуже приємно, що на наш заклик відразу відгукнувся земляк, благодійник Юрій Вікторович Любченко, директор Київського ТОВ «Юрка Любченка», який подарував для бібліотеки нашого закладу близько сотні науково-популярних, історичних та художніх творів.

Читачі бібліотеки ДНЗ «Богуславський ЦПТО» висловлюють щиру подяку Юрію Вікторовичу Любченко та його брату майстру виробничого навчання - Сергію Вікторовичу Любченко за участь у доброчинній акції, ініціативність, готовність до співпраці й підтримку, та зичать їм, щоб їх енергія та високий професіоналізм і надалі плідно впливали на культурний розвиток держави.

Шановні користувачі!Щорічна Всеукраїнська акція«Подаруй бібліотеці книгу!»триває. Сподіваємося і на вашу участь в доброчинному заході. Кожен подарунок важливий для нас, адже він дає можливість продовжити життя книзі, яка знову радуватиме свого читача.Подаруйте бібліотеці книгу – поділіться мудрістю!

Світлана Устименко, бібліотекар

Кiлькiсть переглядiв: 108