Конституція – оберіг нашої держави

28 червня велике державне свято – День Конституції України. Конституція – це основний закон держави, що проголошує її незалежність, це головний оберіг державності й демократії, гарант соборності нашої країни.

Конституцією України найвищою соціальною цінністю визнані людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека. Будуючи майбутнє нашої Батьківщини, ми маємо пам’ятати про це.

Напередодні державного свята в читальному залі бібліотеки ДНЗ «Богуславського ЦПТО» пропонується до перегляду тематична виставка: «Конституція — оберіг нашої держави». Література, представлена на ній, надає можливість кожному ознайомитися з історією українського конституціоналізму, його ідеями та спробами їх реалізації, здійснюваними на різних етапах розвитку нашого суспільства та з важливим значенням Конституції, в якій закріплено право українського народу мати власну державу.

Нехай же в день національного свята – Дня Конституції – у кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за її Головний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівань на краще й щасливе життя у власній державі. Нехай зміни, що відбуваються в нашій країні сприяють подальшій розбудові нашої державності, а принципи демократії, рівності, верховенства права, повністю втілюються в наше повсякденне життя.

Бажаю всім щасливої долі, миру і взаєморозуміння. Зі святом!

Кiлькiсть переглядiв: 53