Тиждень географії

З метою підвищення інтересу до геграфічної науки, досліджень навколишнього середовища, всебічного розвитку особистості з 11 по 15 грудня 2017 року в центрі був проведений Тиждень географії.

В рамках тижня були заплановані і проведені наступні заходи: тренінг «Нейтралітет: переваги та недоліки», вікторина «Мандруємо Україною», інтелектуальна гра «Світова скарбниця рекордів», майстер-клас «Використання геосервісів Google-maps Google Earth», географічний калейдоскоп «Загадкова планета», лекція-тренінг «Влада і громада: принципи взаємодії», круглий стіл «Культура чаювання».

Для проведення лекції-тренінгу була запрошена представник Всеукраїнської ініціативи «Активна громада» Анастасія Ращенко, яка розповіла учням про їхні права та обов’язки. Надала пояснення з приводу реформ та їх запровадження, розтлумачила важливість інструментів прямої демократії для вирішення місцевих проблем. Закликала учнів бути активною громадою свого міста.

15 грудня у світі відзначають Міжнародний день чаю, тому учні центру вирішили відзначити свято в стінах свого закладу освіти. Традиційним напоєм у всі часи можна назвати тільки чай, тим більше що він підходить до будь-якої ситуації, а також існує у безлічі форм і видів. Заслуги тонізуючий продукту люди оцінили дуже високо, інакше не встановили б в честь рослинного концентрованого напою свято.

/Files/images/2017/DSC_1169.JPG

Використання індивідуальних та групових видів робіт, активних та інтерактивних методів стимулювало учнів до участі у заходах, сприяло встановленню тісного співробітництва між викладачем та учнями.

Форми та методи роботи відповідали рівню розвитку дітей, проводилися в рамках діяльнісного, компетентнісного та особистісно-орієнтованого підходів.

Тиждень географії виявився насиченим, цікавим, довів, що географічна наука корисна у сучасному світі і захоплює своїми цікавими фактами та відкриттями.

/Files/images/2017/DSC_1166.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 232