Відкритий урок Мацаєнко Г.А.

Майстер виробничого навчання Мацаєнко Ганна Андріївна провела відкрити урок з теми: «Приготування страв з м” яса порційними шматками: біф Велінгтон, медальйон «Бургунський»».

На уроці учні продемонстрували знання з технології приготування м’ясних медальйонів різного просмажування, з питань охорони праці, санітарії та гігієни.

Майстер виробничого навчання продемонструвала учням технологію приготування страв біф Велінгтон та медальйон «Бургунський», показала правильні прийоми маринування, панірування напівфабрикатів з м’яса. На уроці існувала тісна співпраця учнів та майстра, учні реагували на запитання майстра, давали чіткі відповіді.

Майстер виробничого навчання використала презентаційний матеріал, який демонструвався на мультимедійній дошці.

При подаванні та декоруванні страв були використані соуси, правильно підібраний посуд та інший декор. Урок був проведений на задовільно.

/Files/images/2017_2018/DSC_1242.JPG

/Files/images/2017_2018/DSC_1251.JPG

/Files/images/2017_2018/DSC_1252.JPG

/Files/images/2017_2018/DSC_1254.JPG

/Files/images/2017_2018/DSC_1255.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 19