Випуск-2018

27 червня у ДНЗ «Богуславський центр професійно-технічної освіти» було проведено «Випуск 2018».

Підтримати майбутніх кваліфікованих робітників з нагоди знаменної події прийшли рідні та друзі. Цього року дипломи кваліфікованого робітника отримали 97 випускників, 5 з яких – дипломи з відзнакою.

Привітав зі знаковою подією випускників Микола Баран, директор Центру, який відзначив, що саме нинішнім кваліфікованим робітникам належить будувати майбутнє України. Микола Петрович подякував викладачам за їхню вкрай важливу працю з передання знань та вмінь молодому поколінню. Також директор привітав батьків випускників і побажав їм пишатися здобутками своїх дітей.

Уже традиційно, на завершення випускники мали змогу загадати мрію та випустити повітряну кульку для того, щоб їх мрія обов’язково здійснилась.

Під час урочистостей вітання випускникам та всім присутнім подарували члени «Вокального» гуртка. Ведучими свята були випускники – Діана Зорич та Арсен Калюжний.

Від імені адміністрації ДНЗ «Богуславський ЦПТО»щиро вітаємо випускників із завершенням навчання та бажаємо професійного зростання, миру, добра і Божого благословення Вам й Вашим родинам!


Кiлькiсть переглядiв: 189