Тиждень професії "Бармен"

Сьогодні професія бармена дуже поширена і користується неабияким попитом на ринку праці, адже жоден бар, кафе чи ресторан не можеобійтись без послуг даних спеціалістів.

У будь - якій газеті обов'язково знайдуться реклама курсів з підготовки офіціантів та оголошення про відкриття відповідних вакансій. Та це і не дивно: як показала статистика - бармен у респектабельному закладі може заробити до 700 доларів за місяць. Але щоб опинитися в елітному складі фахівців, необхідно пройти жорсткий кастинг і продемонструвати себе як грамотного фахівця.
Щоб стати справжнім професіоналом необхідно мати відповідну професійну підготовку, бути креативним, творчим, відданим своїй справі. Саме таких фахівців готує ДНЗ "Богуславський ЦПТО". Переконатись в цьому можна було під час проведення тижня професії «Бармен», що тривав з 17 по 22 грудня 2018 року.
Організаторами тижня виступили майстри виробничого навчання О.Руденко та Л.Старинець, а учасниками стали учні групи №43.
Тиждень був насичений різноманітними та цікавими заходами.
Вже в перші дні у вестибюлі розгорнуто виставка стінгазет на тему «Моя майбутня професія». Корисним була інформаційна година «Кава-Брейк». Всі бажаючі мали можливість познайомитись з різними видами кави.
У вестибюлі була представлена виставка коктейлів на тему "Новорічний мікс".
В рамках тижня майстром виробничого навчання О.Руденко був проведений відкритий урок на тему «Способи приготування коктейлів».
Бажаємо успіхів майбутнім нашим професіоналам

Кiлькiсть переглядiв: 247