НОВИНИ

Виробниче навчання дистанційно.

Майстер виробничого навчання А. Зайцева з учнями групи 24 з професії "Кухар, кондитер" в умовах дистанційного навчання проводять виробниче навчання - опрацьовують тему "Приготування крему масляного основного на згущеному молоці" та готують вдома. Учні рекомендують використовувати масляний крем як начинку для тістечок або прошарку. Він не втрачає своєї форми без холодильника довгий час, тому даними кремом зі згущеним молоком можна прикрашати будь-які торти...

Виробниче навчання за розкладом.

Вимушене домашнє перебування – хороший привід для самоосвіти та саморозвитку. Сьогодні існує безліч онлайн ресурсів, що дозволяють прокачувати свої знання, розвивати особистісні навички та вміння. Загалом — час особистісного зростання. Учні ДНЗ "Богуславський ЦПТО" навчаються дистанційно, розвиваються та експериментують. Хто з нас в дитинстві не любив желе? Фруктове, молочне, шоколадне, зі шматочками фруктів і шоколадною крихтою...

Великодня паска

Наближається Великдень. До цього світлого свята воскресіння Христа кожна господиня намагається приготувати найважливіший атрибут цього свята – паску.  Адже, паска є неодмінною окрасою святкової великодньої трапези. Християни вірять, що готуючи паску, слід відкинути всі погані думки і запастися хорошим настроєм - тоді вона точно вдасться. Зазвичай господині їх печуть у Чистий четвер або в суботу напередодні свята...

Готуємо вдома!

Група 13 "Кухар, офіціант, бармен", тема виробничого навчання "Страви та гарніри з варених овочів". Страви з овочів — важливе джерело вуглеводів, мінеральних речо­вин, органічних кислот і вітамінів, необхідних для організму людини. Баластні речовини (клітковина, пектин), що містяться в овочах, по­силюють перистальтику кишечнику, а також сприяють виділенню трав­ного соку, нормалізації жирового обміну і виведенню з організму холе­стерину...

Виробниче навчання дистанційно!

Готуємо вдома - група 24 "Кухар, кондитер", тема виробничого навчання "Приготування тіста для млинців". Традиційною українською стравою вважаються млинці. Існує багато рецептів приготування млинців, незмінними інгредієнтами залишаються молоко, цукор, сіль, яйця, олія. Борошно для їх приготування може бути використане різне. Такою ж різноманітною може бути начинка. Тут вже все залежить від вигадливості господині...