Відкритий урок на тему: "Приготування страв з риби фаршированої та запеченої"

25 січня 2019 року майстром виробничого навчання С.Царенко було проведено відкритий урок у групі №2 за професією «Кухар». Тема уроку: "Приготування страв з риби фаршированої та запеченої".Під час проведення вступного інструктажу майстер виробничого навчання використала проблемно-розвиваючі методи, що сприяло активізації пізнавальної діяльності учнів, які постійно вирішували проблемні питання і ситуації не тільки на етапі закріплення матеріалу уроку, але й на етапі демонстрації майстром виробничого навчання прийомів за темою уроку. Майстер в/н продемонструвала спосіб підготовки риби до фарширування через спинку з використанням різних начинок та способу теплової обробки - запікання.Учні презентували страви, уміло підібравши соуси та декор.

Приготовлені страви відповідали рівню кваліфікації «Кухаря» 5 розряду.

Кiлькiсть переглядiв: 193