Мистецтво жити разом

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнародний день людей з особливими потребами. Ця дата нагадує всьому світу про те, що серед нас проживає чимало людей з обмеженими можливостями здоров'я, і суспільство не повинно залишатися байдужим до їх проблем. Адже, для них не потрібно щось особливе, лише елементарне – можливість жити серед людей, бути в суспільстві і відчувати себе людьми, як і всім нам.

Саме до цього дня у читальному залі бібліотеки ДНЗ «Богуславський ЦПТО» оформлена виставка-порада «Мистецтво жити разом». На якій представлені матеріали про потреби й права людей з обмеженими можливостями на отримання освіти і працевлаштування та корисні поради здобувачам освіти, як поводитись та спілкуватись із людьми, які потребують належного ставлення до себе.

Шановні друзі! Наш людський і громадянський обов'язок – оточити турботою і увагою тих, кому особливо необхідна підтримка. Увага держави та милосердя, толерантність кожного з нас допоможуть спростити життя людей з особливими потребами.

Кiлькiсть переглядiв: 117