FacebookПідписатися на RSS

Відкритий урок виробничого навчання "Приготування страв з птиці"

24 грудня 2020 року майстром виробничого навчання С.Царенко було проведено відкритий урок у групі №2 за професією «Кухар». Тема уроку: "Приготування страв з птиці".

Під час проведення вступного інструктажу майстер виробничого навчання використала проблемно-розвиваючі методи, що сприяло активізації пізнавальної діяльності учнів, які постійно вирішували проблемні питання і ситуації не тільки на етапі закріплення матеріалу уроку, але й на етапі демонстрації майстром виробничого навчання прийомів за темою уроку. Майстер в/н продемонструвала прийоми приготування котлети по-київськи та "Кордон блю"

Учні презентували страви, уміло підібравши соуси та гарнір.

Приготовлені страви відповідали рівню кваліфікації «Кухаря» 5 розряду.

Кiлькiсть переглядiв: 46