Тиждень знань з охорони праці

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Життя людини – найвища цінність. Щоб воно було повноцінним, кожна людина повинна вміти дбати про свою безпеку життя і здоров’я. З цією метою в ДНЗ «Богуславський ЦПТО» проходив Тиждень знань з основ БЖД.

24.04.2017р. були проведені відкриті уроки з питань безпечної життєдіяльності та профілактики травматизму.

25.04.2017р. учні 5 групи побували на екскурсії підрозділів ДСНС м.Богуслава. Там вони мали змогу ознайомитись та набути практичних навичок поведінки під час виникнення надзвичайних ситуацій.

26.04.2017р. проведено практичне навчання з евакуації учнів і працівників при виникненні пожежі.

27.04.2017р. зроблено огляд кабінентів, майстернеь, лабораторій щодо наявності куточків з охорони праці, інструкцій та відповідності їх вимогам безпеки праці.

28.04.2017р. учні центру вивісили намальовані ними газети з тематикою охорони та безпеки праці. На базі центру організовано проведення наради (круглого столу), присвяченого Всесвітньому дню охорони праці.

Безпосередню участь в її проведенні брали представники Богуславської РДА, інспекції Держпраці, Фонду соціального страхуання Богуславського району, спеціалісти охорони праці підприємств, установ, організацій. На нараді обговорювались питання стану охорони праці, забезпечення безпеки праці і шляхи їх вирішення.

Також вшанували пам’ять загиблих на виробництві з покладанням живих квітів до пам’ятника. Сподіваємось, що всі ці заходи дали розуміння кожному, що їхнє життя в їхніх руках, а часом, можливо, й життя близьких.

Будьмо здорові для того, щоб радіти життю, займати активну життєву позицію.

Кiлькiсть переглядiв: 152