Конкурс фахової майстерності з професії "Муляр"

04.04.2018 в приміщенні майстерні мулярів Комунальний навчальний заклад Київської обласної ради «Васильківський професійний ліцей» пройшов конкурс з професії «Муляр». Журі у складі: голова Стрілець В.В., заступник голови Когут В.С., викладач спецдисциплін ДНЗ «Богуславський ЦПТО» Гаврилюк О.О., викладач спецдисциплін Ржищівського будівельного технікуму Попченко О.І., старший майстер ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» Кисюк М.В. - провели попередній відбір найкращих учнів з професії «Муляр» для підготовки та участі у Всеукраїнському конкурсі. Журі розробили план підготовки, завдання і критерії оцінювання робіт. На першому етапі визначалися основні професійні навички. У конкурсі прийняли участь представники закладів освіти: КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей», ДНЗ «Тетіївське професійно-технічне училище», ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу», ДПТНЗ «Яготинський центр професійно-технічної освіти».

Конкурс проводився в два етапи – теоретична та практична частини. Теоретична частина передбачала виконання 60 тестових завдань та розрахункової задачі. Практичний етап складався з одного завдання: мурування П-подібної конструкції за однорядною системою перев’язування швів в 0,5 цеглини з вертикальним обмеженням об’ємом 0,6 м3.

Переможці конкурсу:

І місце - ДНЗ «Тетіївське професійно-технічне училище»

ІІ місце - КНЗ КОР «Васильківський професійний ліцей», ДПТНЗ «Білоцерківське вище професійне училище будівництва та сервісу»

ІІІ місце - ДПТНЗ «Яготинський центр професійно-технічної освіти».

Кiлькiсть переглядiв: 74