Книга - джерело знань

З метою поглиблення та збагачення знань про книгу, виховання шанобливого ставлення до неї, підвищення інтелектуальної та культурної компетентності здобувачів освіти з 24 по 28 вересня 2018 року бібліотекарем С. Устименко в ДНЗ «Богуславський ЦПТО» було проведено Тиждень бібліотеки, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. Цього року він пройшов під гаслом «З книгою дорогою знань».

/Files/images/2018_jovten/P9270316.JPG

Розпочався він з інтелект-шоу «Книжкові лабіринти». Випробовуючи силу свого розуму й демонструючи ерудицію, кмітливість, команди «Фіксики» та «Адреналін», підготовлені вихователями Кулик О. і Сербою П., протягом ігор «Весела розминка», «Чорна скриня», «Аукціон», «Книжкові лабіринти» змагались за перемогу. Її здобула команда «Адреналін», яка була нагороджена грамотою.

/Files/images/2018_jovten/P9270325.JPG

«Людина народжується не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний», - цими словами великого педагога В.Сухомлинського розпочалась виховна година «Я ніколи не належав собі», присвячена 100-річчю з дня його народження. Керівник групи №14 О. Хмельова та ведучі Аліна Чайка, Анна Гербич, ознайомили учнів з життєвим та творчим шляхом видатного педагога, безцінною спадщиною письменника та 10 моральними заповідями, які він залишив нам у спадок.

Багато цікавої інформації було отримано на бібліотечному уроці «Цей дивосвіт – бібліотека». З розповідей ведучих Ірини Кадубінської та Владислава Гладкого присутні дізнались про духовні скарбниці людських знань. Завдяки використанню комп’ютерних технологій, здійснили віртуальні екскурсії в «7 ТОП бібліотек, в яких хочеться жити», «Скульптурна магія книги». Пізнавальним стало знайомство з бібліотекою Центру, яка є осередком культурного спілкування та дозвілля молоді.

Не оминайте наш поріг,

Беріть скарби нетлінні в руки.

Нема прекрасніших доріг,

Ніж в цей вселюдський храм науки, –

наголосила організатор заходів бібліотекар С. Устименко.

Кiлькiсть переглядiв: 139