Виробничі новації при підготовці кваліфікованих робітників з професії "Кондитер"

24 жовтня 2018р. на базі ДНЗ "Київське обласне ВПУ харчових технологій та ресторанного сервісу" за участі представників закладів ПТО Київської області було проведено дискусійну панель "Виробничі новації при підготовці кваліфікованих робітників з професії "Кондитер". У семінарі взяли участь майстри виробничого навчання ДНЗ "Богуславський ЦПТО" О. Обозова та А.Зайцева.

/Files/images/2018_jovten/44420176_2150998728246092_3069885358658289664_n.jpg

Майстри виробничого навчання мали змогу ознайомитися з світовими тенденціями в оздобленні кондитерських виробів та оглянути новинки виставкового світу з кондитерської майстерності. Гості дискусійної панелі спробували свої сили під час проведення майстер класу "Скульптурний живопис на пряниках".Професія кондитера – широка та змістовна, праця кропітка і важка, яка потребує багато зусиль, напруження, натхнення, творчого пошуку. Професія кондитера творча, тому молодий талановитий працівник може принести значно більше нових ідей, втілень, ніж досвідчений, давно працюючий, і заклад отримає суттєві прибутки. Це робота, яка не потребує стереотипів, а набуті навички і знання треба перевтілювати у все нові й нові задуми та перспективи.

/Files/images/2018_jovten/222.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 123