Відкритий урок з предмету "Кулінарна характеристика"

21 грудня 2018р. І. Гагач було проведено відкритий урок з предмету «Кулінарна характеристика» в групі №43 з професії «Кухар, офіціант, бармен». Тема уроку: «Кулінарна характеристика холодних страв та закусок».

Викладач доцільно і уміло використовувала активні форми навчання. Вона добре володіє технологічним інструментарієм (дотримання технологічного алгоритму, правил застосування технології, відбір дидактичного забезпечення технологічного процесу, оптимально використовує методи та прийоми навчання (проблемно-діалогічного, самостійної роботи тощо).І. Гагач знає предмет, володіє методикою викладання. Тактовна, демократична у відношеннях з учнями. Раціонально використовує інноваційні технології, навчає учнів працювати самостійно, у процесі навчання здійснює зворотній зв'язок з усіма учнями. Оцінки відповідають вимогам критеріям оцінювання.

Кiлькiсть переглядiв: 240