НОВИНИ

Приготування холодної закуски з буряка з використанням біологічно активних добавок

31.03.2022 року учні групи 1 з професії Кухар під час дистанційного виробничого навчання працювали над темою:"Ознайомлення з харчовими речовинами, які застосовують для підвищення біологічної цінності страв. Приготування холодної закуски з буряка з використанням біологічно активних добавок". (майстер виробничого навчання Валерія Лелека) #Богуславський_ЦПТО_шлях_до_успіху #Дистанційне_навчання_на_HU...

Приготування бісквіту основним способом

30.03.2022 року учні групи 1 з професії Кухар під час дистанційного виробничого навчання працювали над темою: "Приготування бісквітного тіста. Приготування бісквіту основним способом." (майстер виробничого навчання Валерія Лелека) #Богуславський_ЦПТО_шлях_до_успіху #Дистанційне_навчання_на_HUMAN...

Приготування тарталеток з пісочного тіста

29.03.2022 учні групи 1 з професії Кухар під час дистанційного виробничого навчання працювали над темою: " Приготування тарталеток з пісочного тіста" (майстер виробничого навчання Валерія Лелека) #Богуславський_ЦПТО_шлях_до_успіху #Дистанційне_навчання_на_HUMAN...

Працювали над темою: "Організація роботи в борошняному та кондитерському цехах. Приготування сочників з сиром"

28.03.2022 року учні групи 1 з професії "Кухар" під час дистанційного виробничого навчання працювали над темою: "Організація роботи в борошняному та кондитерському цехах. Приготування сочників з сиром" (майстер виробничого навчання Валерія Лелека). #Богуславський_ЦПТО_шлях_до_успіху #Дистанційне_навчання_на_HUMAN...