ЕЛЕКТРОННІ ПІДРУЧНИКИ З ПРОФЕСІЙНО-ТЕОРЕТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ

Штукатур, лицювальник-плиточник, маляр

1. Власенко А.М. та інш. Лицювальник-плиточник https://ir.lib.vntu.edu.ua/bitstream/handle/123456789/8280/%D0%9B%D0%B8%D1%86%D1%8E%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D0%BA.pdf?sequence=1&isAllowed=y
2. Лівінський О.М. Опоряджувальні роботи https://lib.pto.org.ua/index.php/26-second-category/113-tekhnolohiia-oporiadzhuvalnikh-robit
3. Білоусов Малярні та штукатурні роботи http://bibliograph.com.ua/spravochnik-10/
Білоусов Технологія малярних робіт http://bibliograph.com.ua/spravochnik-5/1.htm
Облицювальні роботи – плиточні та мозаїчні http://bibliograph.com.ua/oblicovochnye-raboty/index.htm

1. Лівінський О.М.Опоряджувальні роботи: Матеріали, технологія і організація робіт, засоби механізації: Підручник / О.М.Лівінський – К.: 2010. – 540 с.

2. Шупік І.М. Технологія кам'яних робіт: електронна версія підручника

3. Білоусов Є.В. Малярні та штукатурні роботи

4. Білоусов О.Д. Технологія малярних робіт

5. Облицювальні роботи - плиточні та мозаїчні

6. Новикс Ю.А. Бетони


Кухар, офіціант, бармен

1. Архіпов В.В., Іванникова Т.В. Ресторанна справа https://cul.com.ua/preview/Restoranna_sprava-Arhipov.pdf
2. Доцяк В.С. та інш. Страви, закуски, напої, десерти барів та буфетів http://book4cook.in.ua/archives/93
3. П’ятницька Н.О. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства https://tourlib.net/books_ukr/pjatnycka.htm
4. Доцяк В.С. Українська кухня. http://book4cook.in.ua/archives/296
5. Карпенко Р.В. Облік, калькуляція і звітність http://book4cook.in.ua/archives/2401

Кухар,кондитер

Автор, назва підручника Посилання на електронну версію
1. Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (3 розряд): http://book4cook.in.ua/archives/1415
2. Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (4 розряд): http://book4cook.in.ua/archives/1418
3. Доцяк В.С.Технологія приготування їжі з основами товарознавства продовольчих товарів (5розряд): http://book4cook.in.ua/archives/2158
4. Доцяк В.С. Українська кухня. http://book4cook.in.ua/archives/296
5. Олійник О.М. Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування. http://book4cook.in.ua/archives/113
6. Саєнко Н.П., Волошенко Т.Д. Устаткування підприємств громадського харчування http://book4cook.in.ua/archives/244
7. Шинкаренко О.П., Сидорчук Т.П., Дідик Л.М. Технічне оснащення підприємств громадського харчування. Частина1 Механічне устаткування http://book4cook.in.ua/archives/254

Кухар

1. Облік, калькуляція і звітність Р.В. Карпенко

2. Основи галузевої економіки та підприємництва Сікорська В.Р.

Слюсар з ремонту автомобілів, водій автотранспортних засобів категорії "В" і "С"

1. Гуржій А.М. Електротехніка та основи електроніки https://lib.imzo.gov.ua
2. Кисликов В. Ф., Лущик В. В. Будова й експлуатація автомобілів http://kipt.com.ua/wp-content/uploads/2019/10
3. Попов А.Ф. Основи слюсарної справи: навчальний посібник. https://pick.net.ua/ru/extra/psosvita/3270-pick-osnovi-slyusarnoi-spravi-popov
4. Виходець О.М., Кизилова Е.О. Культура та етика водіння https://uareferats.com/index.php/book/details/310
5. Власенко А.М. Матеріалознавство та технологія металів https://bibliotekacpto.ucoz.com/load/profesijna_pidgotovka/materialoznavstvo/ vlasenko_a_m_materialoznavstvo_ta_tekhnologija_metaliv/31-1-0-153

1. Радкевич В.О. Будова автомобіля

2. Мурах Є.М. Слюсарна справа

3. Віргінський В.С. Історія техніки

4. Горнушкин Ю.Р. Поради, ремонт автомобіля

5. Ремонт автомобіля Москвич АЗЛК-2141

6. Долматовський Ю.А. Автомобіль за 100 років

7. Автомобіль. Підручник водія

8. Легкові автомобілі

9. Сергєєв А.Г. Діагностування електрообладнання автомобілів

10. Григор'єв С.П. Слюсарно-інструментальні роботи

11. Кошкін В.К. Вантажні автомобілі ЗІЛ

12. Практикум з діагностування автомобілів

Адміністратор, оператор комп'ютерного набору

1. Діденко А.Н. Сучасне діловодство

2. Початковий курс програмування Visual Basic

3. Шевчук С.В. Українське ділове мовлення

Кiлькiсть переглядiв: 666